Om Lowry.org

Om ikke kunnskap er makt, så er det i alle fall nyttig å ha peiling i mange tilfeller. Spesielt om kunnskapen har med din egen økonomi å gjøre. Skal du ta opp lån, finne beste spareform, eller foreta en investering, lønner det seg å skaffe så presis informasjon som mulig. Helst før du foretar et valg som kan koste deg penger. Heri ligger formålet med nettsiden du er havnet på nå. Vi tar sikte på å gi leserne våre nyttige råd om alt innen finans og privatøkonomiske spørsmål.

Nettsiden vedlikeholdes av oss selv, og alt innhold produseres av skribenter med økonomierfaring. Typiske tema vil være hvordan få lån med lave renter, hvordan betale ned raskere på lån, hvordan velge riktig aksjefond, hvordan redusere kostnadene i hverdagen, og så videre. Vi vil også presentere ulike selskap som banker, meglerforetak, strømleverandører og andre, samt deres tjenester og tilbud. Merk at i så tilfelle bør du undersøke selv om informasjonen er korrekt, da for eksempel betingelsene på et lånetilbud kan bli endret etter at artikkelen vår er publisert.

Vi håper at våre lesere finner nytteverdi her på sidene. Forslag og tilbakemeldinger som sendes inn per epost blir besvart så snart vi har tid. Bruk eget kontaktskjema for alle henvendelser.